Focus op fotografie

Zien en gezien worden

Beste bezoekers,

Welkom op mijn website! Ik wil graag met jullie delen waarom ik zo gepassioneerd ben over fotografie en het vastleggen van bijzondere momenten en verhalen.

Voor mij is het mooiste aspect van het zijn van een fotograaf het contact met mensen. Ik ben dol op het fotograferen van mensen, vooral wanneer ik die sprankeling in hun ogen zie tijdens het vertellen van hun verhalen. Het is dat beeld, die essentie, die ik wil vastleggen. Het maakt niet uit waar deze ontmoetingen plaatsvinden; het kan zijn met wijnmakers, mensen in de wasserette, op straat, op mijn school of zelfs tijdens mijn vakanties. Overal waar ik fotografeer, ontstaat er een connectie. Ik voel me gelukkig dat mensen zich open durven te stellen en met mij willen delen waar ze mee bezig zijn.

De focus op het moment kan mij op een positieve manier verbinden met de mensen die ik fotografeer. En dan, met een klik van de camera, staan ze vastgelegd op beeld. Gezien door mij en soms zelfs gepubliceerd in tijdschriften zoals ‘Wijn en Wijngaard’ of een magazine dat te vinden is in de VVV’s in Limburg. Ik heb mooie beelden gemaakt van wijngaarden en portretten. Ook zijn enkele van mijn foto’s opgenomen in het boek van Petra Knaap, ‘Overnachten bij de Wijngaard’. Daarnaast heb ik met veel enthousiasme de foto’s gemaakt voor het boek ‘Bevlogen Wijnvrouwen’ en ‘Zien en gezien worden’.

Voor mij is fotografie meer dan alleen het vastleggen van beelden; het is het vastleggen van mensen, waarvan sommige mensen hun eigen verhaal elke dag weer in een ander jasje wordt gegoten. Het maakt niet uit, want elke dag brengt een nieuw verhaal of gevoel met zich mee. Voor mij is dat leven, dat ik graag voorbij zie flitsen.

Ik ben dankbaar voor elke kans die ik krijg om mensen te ontmoeten en hun verhalen vast te leggen. Het is een voorrecht om die momenten te kunnen delen en anderen te inspireren. Op deze website kun je een glimp opvangen van mijn werk en mijn passie voor fotografie ervaren.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik hoop dat mijn beelden jullie raken en inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.