Ervaringen:

Joscha & Merlijn:

Ilse heeft tijdens ons huwelijksfeest in Italië twee wijnproeverijen georganiseerd en gehouden. Ilse weet heel veel van wijn en kan er leuk over vertellen. En niet alleen de wijn zelf, maar ook de productie van wijn. Zo hebben we ook een tijdje in een wijngaard gestaan en kon ze van alles vertellen over het onderhoud en hoe de ranken groeien. Interessant en leuk om te horen!

Fijn is ook dat een wijnproeverij bij Ilse niet in een ‘stramien’ hoeft. Alle kans zo invulling aan je wijn proeven te geven als je zelf wil. Of je nu dichter bij haar gaat staan en door praat en vraagt over wat je proeft en hoe het werkt, of je neemt de ‘proeftijd’ om bij te praten met bekenden, of je de wijn nu uit wil spugen, of liever drinkt: Ilse gaat er heel soepel en prettig mee om. Ze maakte er een feestje van dat past bij ons! Wij en onze gasten hebben echt genoten!

Arnold en Myrna:

Wij hebben een wijnproefavond van Ilsetta bijgewoond. Wij mochten de wijnen proeven en aangeven welke smaken en geuren wij in de wijn konden herkennen.  Daarna vertelde Ilse op een hele leuke, spontane manier meer over de druivensoorten en over de streek waar de wijnen vandaan kwamen. Wij hebben een hele leuke en leerzame avond gehad met lekkere wijntjes dankzij de leuke en ongedwongen sfeer bij Ilsetta!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *